O NAMA

Vinski Bar «Peninsula» jedinstveno je mjesto na poluotoku Peljescu.

ripe grapes

Tu u nasem vinskom baru mozete pronaći i kušati preko 60 razlicitih etiketa vina s Peljesca i otoka Korcule, ali i razlicita extra djevicanska maslinova ulja, domace likere i rakije te najbolje hrvatske sireve i delikatese.

Bilo da ste iskusni vinski znalac, zeljni upoznavanja novih vinskih regija ili tek slucajni prolaznik, ljubazno osoblje u ugodnoj atmosferi Vinskog Bara «Peninsula» upoznat ce Vas s nekim od najboljih hrvatskih vina te odgovoriti na sva Vasa pitanja.

U ponudi vinskog Bara «Peninsula» su skoro sva vina poluotoka Peljesca i otokaKorcule.  Najbolja hrvatska vina od sorti Plavac mali, Posip, Grk i Rukatac, te vina s polozaja Dingaca i Postup,  prvih dvaju geografski zasticenih polozaja uRepublici Hrvatskoj jos davnih 1961 i 1967 god.

Sva vina mogu se kusati na case,a za one malo zahtjevnije u svakodnevnoj ponudi imamo i specijalne degustacije.
Paralelna kusanja vina razlicitih proizvodjaca ili sorti. Vina po najpovoljnijimcijenama mozete kupiti u nasoj trgovini, ali i naruciti za dostavu u RH, EU ili SAD.
Svakodnevno nudimo najbolje hrvatke sireve s otoka Paga, a i iz drugih djelovaHrvatske, zacinjene s vrhunskim extradjevicanskim maslinovim uljima Peljesca i Korcule, te razne druge domace delicije. Uz neizostavne aperitive od domaceg voca ili rakije.

Organiziramo i svakodnevna dogadjanja i  vinske prezentacije, te vinske partije u vecernjim satima u ugodnoj atmosferi zive muzike ili Dj.

Po dogovoru ili najavimoguce je i organizirati i degustacijeske ruckove ili vecere za veci broj ljudi.

Peninsula Wine Bar team