Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

Neke od fotografija na Peninsula d.o.o. Internet prodavaonici su samo ilustrativne prirode.

Uvjeti kupnje

Isporučitelj naručene robe je internet prodajno mjesta shop.peninsula.hr u vlasništvu Peninsula d.o.o. u Orebiću.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na Peninsula d.o.o. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), sa PDV-om.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe.

Peninsula d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Peninsula d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Otprema robe

Otprema robe vrši 48 sati nakon prijema narudžbe ako je roba na skladištu, a rok isporuke je 7 radnih dan. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je DOSTAVNA SLUŽBA uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.


Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Peninsula d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • pouzećem
  • kreditnim karticama (American Express®, MasterCard®, Diners Club®)
  • Virmanskom uplatom / avans

    

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

 

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu

https://www.erstecardclub.hr/hr/pomoc-i-podrska/cesto-postavljena-pitanja/3d-secure-standard/kako-se-odvija-kupnja-verificirana-3d-standardom

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećojtečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Dostava robe

Cijena dostave za  Hrvatsku.

NARUDŽBE do IZNOSA 599,00 kn ili do 6 BOCA – DOSTAVA 35,00 kn s pdv CIJELA RH

NARUDŽBE iznad 600,00 KN ili VIŠE od 6 BOCA BESPLATNA DOSTAVA CIJELA RH

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju Peninsula d.o.o. emailom, telefonski ili pismeno.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Peninsula d.o.o. nadoknaditi će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Peninsula d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izmjene

Peninsula d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila.

Registracija

Da biste se registrirali na Peninsula d.o.o. Internet prodavaonicu pod nazivom “Peninsula”, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije.

Dostupnost Peninsula d.o.o. Internet prodavaonice

Iako Vam Peninsula d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Peninsula d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na Peninsula d.o.o. odgovarati Vašim potrebama.

Peninsula d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail peninsula@peninsula.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na Peninsula d.o.o. Internet prodavaonicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Konačni račun može se razlikovati

  • Ako moramo zamijeniti određeni artikl zamjenskim, tada će se cijena razlikovati zbog cijene tog artikla na dan kada obrađujemo Vašu narudžbu, te će te o tome pravovremeno biti obaviješteni
  • Proizvodi na Akciji – ukoliko se u Vašoj narudžbi nalaze artikli koji su trenutno na akciji postoji mogućnost odstupanja u cijeni akcijskih artikala ukoliko je termin narudžbe iza datuma završetka akcije.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte naše prodajne savjetnike.

Radno vrijeme: ponedjeljak-petak: 10 – 18 h
Telefon: 020 742 503
Mobitel: 098 285 824, 091 1188 261
Email : peninsula@peninsula.hr

zatvori
Pretraga proizvoda iz kataloga.

Košarica

zatvori

Prijavi se

zatvori

Sidebar Scroll To Top
[vc_row css=".vc_custom_1497593895509{margin-top: -15px !important;margin-bottom: -15px !important;border-top-width: 5px !important;border-right-width: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;border-left-width: 5px !important;padding-top: 70px !important;padding-bottom: 70px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;border-left-color: rgba(255,255,255,0.15) !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: rgba(255,255,255,0.15) !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: rgba(255,255,255,0.15) !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: rgba(255,255,255,0.15) !important;border-bottom-style: solid !important;}"][vc_column woodmart_color_scheme="light" css=".vc_custom_1488917450837{padding-top: 0px !important;}"][woodmart_title title_width="70" color="white" size="large" title="HEY YOU, SIGN UP AND CONNECT TO WOODMART!" after_title="Be the first to learn about our latest trends and get exclusive offers"][vc_column_text css=".vc_custom_1497593284715{margin-bottom: 0px !important;}"][mc4wp_form id="74"][/vc_column_text][vc_column_text css=".vc_custom_1488915083694{margin-bottom: 0px !important;}"]

Will be used in accordance with our Privacy Policy

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Imate li više od 18 godina?

Morate imati 18 godina ili više da biste mogli pregledavati stranicu. Molimo potvrdite svoju dob za ulazak.

Zabranjen pristup

Pristup vam je ograničen zbog vaše dobi.

Stariji sam od 18 godina Imam manje od 18 godina